Братята Радослав и Борислав Цоневи дадоха обективна оценка за състоянието

...
Братята Радослав и Борислав Цоневи дадоха обективна оценка за състоянието
Коментари Харесай

Братята Цоневи: ЦСКА е по-стойностният отбор

Братята Радослав и Борислав Цоневи дадоха справедлива оценка за положението на Левски. Близнаците, които се възвръщат от травми, бяха посетители в 7/8 TV и разясниха дербито против ЦСКА, изгубено с 0:1. Двамата признаха, че сега " алените " са по-стойностният тим.

" Резултатите на Левски не са това, което би трябвало да бъдат. Причините са много. Доста проблеми с финансите, много нови играчи, много контузени, като нас с Боби. ЦСКА има по-стойностен тим. Имаме много млади момчета. В момента те са по-добри. До последните минути имахме необикновен късмет да изравним. ЦСКА ни подцени. Във футбола всичко се случва “, показа Радослав Цонев.

" Левски постоянно може да завоюва Купата. Това са турнирни мачове. На " Герена " няма от кого да се тормозим. Феновете демонстрираха какво е Левски. Идваха на стадиона с положителна настройка. Мога да им благодаря. Те са в основата клубът да го има. Весели празници на всички левскари! Надяваме се от Новата година нещата да се оправят “, приключи той.

" Млад тим сме. Да не омаловажаваме труда на ЦСКА. При Акрапович играят с пет индивида откъм гърба и мъчно им се вкарва гол. Славиша Стоянович е много умел треньор. С новите попълнения ще си проличи това, което желае, и ще съобщи опита си. Надяваме се с новия спонсор нещата да се оправят. И нещата да станат по-розови. Да са здрави почитателите. Новата година да е по-добра и да се осъществен желанията “, показа пък Борислав Цонев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР