Братята Николай и Мариян Пеневи трябваше да се изправят пред

...
Братята Николай и Мариян Пеневи трябваше да се изправят пред
Коментари Харесай

Издирват двама за жесток побой, те - зад решетките за друго нападение

Братята Николай и Мариян Пеневи трябваше да се изправят пред Пловдивския областен съд за побоя над 19-годишния Радослав Геджов, само че се оказа, че са в ареста, защото не са изпълнявали пробацията, която им била избрана за различен побой. 

Пеневи са упрекнати, че на 19 септември 2021 година са нанесли две междинни телесни повреди на младия пловдивчанин, изразяващи се в черепномозъчна контузия и съществуване на въздух в черепната празнина.

По обяд двамата изпили близо литър водка и почнали да викат, псуват и блъскат по железни гаражи и казани за отпадък пред жилищен блок в кв. " Кършияка ". В постройката имало фризьорски салон, за който 19-годишният тогава Радослав Геджов и приятелите му чакали. Едно от момчетата питало кой блъска, което предизвикало Мариян Пенев.

Пияният бияч оставил на земята стъклена бутилка, извадил от джоба си нож и железен бокс и почнал да заплашва групата. В този миг брат му взел шишето, засилил се и оцелил Геджов в главата. Пострадалият паднал на земята и почнал да се гърчи, а Мариян се възползвал и го изритал в главата. 

" Нищо не помня. Нито какво е станало, нито къде сме били. Събудих се в болничното заведение и трябваше приятелите ми да ми описват ", сподели Радослав Геджов. Младежът изясни, че една година се е възстановявал от контузиите. " Със сигурност ще предявя цивилен иск, черепът ми беше строшен ", съобщи младежът пред правосъдната зала. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР