Братята Магърдич и Джуди Халваджиян губят 10 милиона лева годишно

...
Братята Магърдич и Джуди Халваджиян губят 10 милиона лева годишно
Коментари Харесай

Удар по клана Халваджиян, алчността им изяде главите!

Братята Магърдич и Джуди Халваджиян губят 10 милиона лв. годишно след прекъсването на "Господари на ефира " и останалите им формати по Нова телевизия. Продуцентите няма да вършат и шоуто "Х фактор " и "Като две капки вода ". За първото Нова плащала по 6 милиона на година, а за второто - сред 3 и 4 милиона, написа Пик.

Договорът на Халваджиян за "Господарите " и към днешна дата не е възобновен от Нова тв, защото макар позорния гаф с мниния им обичай кореспондент през предходната година, те поискали от малкия екран още повече пари за тази.

Оттам изрично отказали да заплаща повече пари за към този момент орезиленото шоу.

Не инцидентно братята посредством доближени пускат клюки, че водят договаряния с другите две национални ефирни малките екрани - Българска национална телевизия и Би Ти Ви, с цел да плашат Нова ще се се трансферират в друга медия и да си подвигат цената пред съперниците.

Проверка на обаче откри, че никакви виновни лица в Българска национална телевизия и Би Ти Ви не са преговаряли с Халваджиян и въобще не имат намерение да цакат такива сума за оскандаленото шоу. Някои даже подозират, че Нова напълно съзнателно е спряла предаването точно поради позорния му гаф, за който братята не поеха отговорността, а пешкира опра симулантът кореспондент, който те уволниха, макар че сценката, на която се търкаля пред един склад, е утвърдена за лъчение точно от братята.

В момента обаче те са се озовали в обстановката "хитрата сврака с двата крайници " и са изпаднали в страшна нервност и суматоха по какъв начин ще я карат нататък, още повече че куп хора очаквали да си получат заплатите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР