Братя Галеви имали влияние в Дупница и след бягството им

...
Братя Галеви имали влияние в Дупница и след бягството им
Коментари Харесай

Братът Марио Миланов: Спряно е разследването за изчезналия Янек

Братя Галеви имали въздействие в Дупница и след бягството им от България
Гардът им продължавал да заплашва

Две години след изгубването на Янек, следствието е било спряно. Това стана ясно от думите на брата на 43-годишния мъж от Дупница, който пропадна вдън земя след среща с гарда на Братя Галеви Васил Капланов - Каплата на 31 юли 2020 година

“Разследването е спряно от момента, в който стигна до Националната следствена работа. Това беше през май 2021 година Оттогава съвсем нищо не се случва. Бяха открити ужасно доста очевидци, следи, информация, и все пак следствието е спряно. Не единствено, че има запис и очевидци, това е ликвидиране, което е подготвяно повече от година ”, сподели Марио Миланов, брат на изчезналия Янек. По думите му Братя Галеви са траяли да имат доста мощно въздействие в Дупница откакто избягаха от България през 2012 година

Почти три години след изгубването на брат му, Марио Миланов, продължава да търси истината. Надява се, правосъдната промяна да помогне за това. Той твърди, че един от приятелите на Янек - Димитър Недев, който в интернет задаваше въпроси за изгубването му, продължава да бъде заплашван и унизен от Каплата. “Васил Капланов два пъти попада в ареста - за муниции и за опасност за ликвидиране към Димитър Недев. Капланов е на независимост сега и продължава да безчинства, тормози фамилията на Недев. На Капланов е известна самоличността на скришен очевидец по следствието, който също е унизен от него ”, описа Миланов.

Янек беше разгласен за търсене на 1 август 2020 година, откакто измежду нощ се качил в джипа на Каплата и от този момент следите му се губят. Янек, който живее във Франция, се е върнал през отпуската си в Дупница. Срещата му с Каплата трябвало да обясни остаряла връзка на изчезналия с дамата му.

Полицаи в живи вериги обиколиха региона към Дупница, а водолази два пъти претърсваха язовир Дяково, само че тялото не беше намерено. Въпреки подозренията към Васил Капланов, доказателства, че е умъртвил Янек не бяха открити. Каплата твърди, че Миланов е слязъл от джипа, откакто си поговорили и не знае накъде е тръгнал.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР