Братя Галеви ги няма, защото направихме така, че да ги

...
Братя Галеви ги няма, защото направихме така, че да ги
Коментари Харесай

Премиерът разби манипулациите срещу Гешев и посочи голям гаф на президента

Братя Галеви ги няма, тъй като направихме по този начин, че да ги търсим с червени бюлетини. Това обаче не значи, че нямат въздействие извън. Това съобщи в ефира на bTV министър председателят Бойко Борисов по отношение на гласовете за Фандъкова в ромските махали.

"Манолова има сюжет, към този момент ви го споделих. С какво Манолова ще бие Фандъкова? Какво ще покаже, че е трансформирала в София? Ще би трябвало да се върне 50 години обратно, когато Българска социалистическа партия са били тук на власт ", съобщи Борисов.

"Аз мога да се закълна в каквото желаете. Има човек, който ми предложи да печеля изборите на първи тур против 3 милиона ", добави министър председателят и се прекръсти.

"Орлин Алексиев и Орлин Иванов. На тях несъмнено споделят "Орлетата на Борисов " . Те обаче не са в листите, тъй като Фандъкова не ги хареса. Те обаче не са мои. Това е всичко. Какво е споделила дамата, която е отишла да пази Орешарски при белия рейс, няма значение ", сподели Борисов.

"Не мога да схвана какво е това лицемерие. Трима души от Българска социалистическа партия гласоподават за Гешев, а след това Манолова излиза с апел да се поддържа митинга против Гешев. Не мога да ги схвана Българска социалистическа партия кого поддържат и какво ", сподели Борисов.

"Не поддържам митингите против избора на Гешев. Не обичам митингите, като мога постоянно правя отстъпка, с цел да ги няма. Не желая да изкарвам хората на улиците ", съобщи министър председателят.

"По време на изборния ден президентът внуши, че аз съм имал голяма квота във Висш съдебен съвет (Висшия правосъден съвет). ГЕРБ обаче има 3-ма души от 24. Толкова за Гешев. С толкоз индивида е гласоподава и партията на президента Радев - 3-ма индивида, които са дали своят вот "за " Гешев ", разясни той и изрази неодобрението си към думите на президента тъкмо в деня на размисъл.

"Събрали сме 3 милиарда повече от началото на мандата. Догодина ще минем 136 милиарда БВП. Увеличаваме учителските заплати. Ще имаме повече пари за здраве, спорт, просвета и нововъведения ", сподели той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР