Братя близнаци, отдадени на конната езда, се нареждат в челните

...
Братя близнаци, отдадени на конната езда, се нареждат в челните
Коментари Харесай

Братя близнаци, възпитаници на пловдивска школа по езда, мечтаят за балканската титла

Братя близнаци, отдадени на конната езда, се подреждат в челните места на държавни и национални надпревари по езда. Момчетата са ученици на конна база край Пловдив и печелят редици купи и медали у нас и зад граница към този момент втори спортен сезон.
Прочетете още
13-годишните Стойко и Самуил Манавски живеят в Карлово, където израстват в семейство на фермери, като още от дребни изявяват предпочитание да поставят грижи за животните, които отглеждат.

Когато са на шест години близнаците Стойко и Самуил се качват на конете. Тогава се поражда и пристрастеността им към конната езда. В момента са на 13 години и зад тила си към този момент имат редица извоювани трофеи от надпревари.



Самуил Манавски с Палада

Ежедневно близнаците пътуват до конна база „ Фригопан ” край Пловдив, в която упражняват, а триумфите от положените старания и положителните резултати не закъсняват. Стойко се състезава с Чародей, а Самуил се състезава с Палада, като младите очаквания поставят грижи за кончетата всекидневно.



Стойко Манавски с Чародей

Грамотите, купите и медалите към този момент са десетки, а огромна помощ им оказват техните треньори Милко Кочев и Филип Велев.



Близнаците Манавски описаха пред TrafficNews , че този спорт ги е научил най-много на дисциплинираност, отдаденост и на умеенето да се синхронизираш с величествените създания, които младите очаквания съумяват да владеят съвършено.

И двамата мечтаят да станат балкански първенци, като единствено преди дни Стойко Манавски с Чародей от ККС Буцефал Ендюранс взе първо място на Държавният шампионат по прескачане на трудности за юноши.



„ Успехите ни се дължат на доста непримиримост и труд. Стараем се да надграждаме достиженията си, като упражняваме всекидневно, а сега се приготвяме за Балканско състезание, което ще се организира в Гърция през септември. Мечтаем и ще се постараем да представим страната ни по най-хубавия метод ”, описват близнаците.



Те споделят още, че сега упражняват интензивно и се приготвят за балканско състезание, което ще се организира в Атина от 7 до 10 септември.

Екипът на TrafficNews пожелава триумф на младите очаквания Стойко и Самуил Манавски и им пожелава да донесат мечтаната купа в България!



Братята Манавски в Гърция на IPOPOS CLUB



Братята Манавски в Румъния на състезание GRAND PRIX BLACK SEE HORSES, провело се на 28 юли.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР