Братовчедката на Маги и Джуди Халваджиян - Ани Халваджиян, загуби

...
Братовчедката на Маги и Джуди Халваджиян - Ани Халваджиян, загуби
Коментари Харесай

Братовчедката на Маги Халваджиян потъна в скръб!

Братовчедката на Маги и Джуди Халваджиян - Ани Халваджиян, загуби обичано създание. Една от най-хубавите пиарки в България, работеща с десетки родни звезди, се сбогува с кученцето си Джоко.

Дакелът е бил токсичен по думите й с антифриз и макар битката за живота му, той е умрял. Тя благодари откровено на всички хора и лекари, които са се заели със случая и са оставали даже в извънработно време, с цел да поставят грижи за домашния й любим.


Болката на харизматичната пиарка обаче е голяма и тя даже брой часовете, от които към този момент не чува джавкам на едно от обичаните си същества. В обществената мрежа стотици хора са се интересували интензивно за ориста на Джоко, а сега скърбят за четириногото с нея.

Ето един от последните постове на Ани:

" От 2 дни или 56 часа по-точно, се пробвам са се убедя, че моят най-хубав другар, моят врач и преподавател, детенцето ми, си е отишло инцидентно. Че не е било убито от някое сходство на човек, което с цялостното схващане какво прави подмята храна с антифриз, с цел да убива живи същества! Опитвам се да се заблуждавам, че не е допустимо, опонира на всичко, което назоваваме човешко, да съществуват сходни изчадия! Но те са там, някой път те са учителка, която давала указания в Интернет по какъв начин се мажат филии с антифриз, предопределени за най- положителните и почтени същества - кучета и котки! Просто се пробвам да не обезумея от яд и тъга. Защото цяла нощ гледах мъката му и погледа му, който търсеше помощ от нас! Хората, които бяхме всичко за него и които не можахме да създадем нищо! Защото тази отрова е безпощадна. Единствено се апелирам Съдбата, Бог или който там би трябвало да въздава някаква правдивост, щото най-после въпреки всичко би трябвало да има Справедливост, не може да е просто празна дума, която ние сме измислили, та те да бъдат също по този начин безпощадно осъдени за закононарушенията си! Да ги преследват очите на почтените им жертви в един Ад безспир, това им поисквам! Да се гърчат с техните страдания. Вечно! Това им поисквам. Нещастни, заболели изроди, жалки сходства на човешки същества! Никой в никакъв случай няма да ги обича както той ни обичаше, както ние обичахме него.. Пазете си кученцата, доколкото е допустимо! "
Преди няколко часа пък пиарката показа прочувствено стихотворение на Боряна Нейкова:
Куче
Не желая куче да имам.
Не желая нищо да имам
за малко.
А след това да нямам
вечно.
Не желая куче в къщата.
След кучето
къщата
е с едно куче по-празна,
с едно куче по-чиста,
с едно куче по-тиха.
По-тъжна от всяка къща без куче
е онази, в която е имало куче.
И думата „ ново”,
използвана за куче
е тъжна.
Не желая куче да имам.
Не желая нищо да имам.
Светът е напуснато място,
където
за малко е имало
куче,
а след това вечно няма...
Боряна Нейкова
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР