Братовчедите принц Джордж и Миа Тиндъл доказват, че вече са

...
Братовчедите принц Джордж и Миа Тиндъл доказват, че вече са
Коментари Харесай

Коя е най-добрата приятелка на принц Джордж

Братовчедите принц Джордж и Миа Тиндъл потвърждават, че към този момент са и най-хубави другари. Очарователната двойка се забавлява по време на фамилна разходка в Норфолк.

Just adorable: Prince George and Mia Tindall show they are already the best of friends at horse show ⁦⁩
— Rebecca English (@RE_DailyMail) Миа , облечена с блестящо пурпурно яке , сребърни дънкови пайети и съвременна бяла шапка с розово сърце, съпоставя растежа си със своя братовчед. Той пък, облечен в спортни облекла в зелената гама, явно се радва на компанията на братовчедка си.

Принцеса Шарлот също се радва на фамилната разходка и детските уреди в парка в Норфолк , несъмнено, под зоркия взор на майка й Кейт . Херцогинята на Кеймбридж още веднъж наподобява добре в тесни черни дънки и ватирано яке. А щерка й пък е облечена с водоустойчиво яке , тартанова пола и черни чорапогащи.

Prince George, Princess Charlotte and cousin Mia enjoy funfair rides together
— Mirror Royal (@MirrorRoyal)
Херцогът и херцогинята Кеймбридж и семейство Тиндъл бяха измежду публиката, с цел да гледат Зара Тиндъл (бивша сребърна медалистка на Олимпийските игри по езда през 2012 г.), майка на Миа и внучка на кралица Елизабет Втора, която се състезава в тестванията в петък. Миналата година Зара, на 37 година, падна от коня си, само че този път тя приключи на трето и на пето място и получи поздрави от кралските наследници.

Двете фамилии, които се радват на изключително тясна връзка, бяха провокирани и от хладното време.-->

The children have all grown up so much!
— HELLO! (@hellomag)
Наблюдател споделя за тях: „ Те бяха тъкмо като всяко друго семейство , наслаждавайки се на един ден дружно. Децата нямаха гневни прояви и всички изглеждаха доста земни . Няколко души ги видяха, само че не нарушиха спокойствието им.

А топлите фамилни връзки сред Тиндъл и херцозите са отлична причина двамата братовчеди - Джордж и Миа , да продължат да задълбочават сладките си другарски връзки.

Prince George and Mia Tindall the best of friends as Charlotte enjoys the dodgems at horse trials
— The Sun (@TheSun)
Вижте също:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР