Братът на Владо Карамазов – Иван Александров, е човекът, на

...
Братът на Владо Карамазов – Иван Александров, е човекът, на
Коментари Харесай

Владо Карамазов крие тъмно минало! Не можел да говори, брат му превеждал на другите какво искал да каже

Братът на Владо Карамазов – Иван Александров, е индивидът, на който разчитал като дребен да му превежда, тъй като имал проблеми с говора, разбра HotArena.

Още до момента в който били в  детската градина, Владо и Иван били като скачени съдове, само че желанието това да бъде по този начин, идвало най-много от Карамазов. Той не желал да се отдели за нищо н света от брат си, чиято разлика е година и 10 месеца, тъй като тогава страдал от говорни проблеми. Проговорил доста късно и точно Иван бил този, който единствен го разбирал и превеждал на близките какво желае да каже, писа „ Шоу “.

В началото, когато още бяхме в детската градина, Влади доста не говореше и аз му превеждах. Той заекваше първоначално. Проговори доста късно. Освен това имаше един чудноват метод на произнасяне на думите, който единствено аз разбирах “, споделя Иван и прибавя, че като по-малки двамата с брат си непрекъснато се биели, а майка им ги разделяла с един пантоф.

В учебно заведение пък брат ми беше зубър. Винаги завършваше с шестици. Докато аз бях противоположният случай. Аз пишех доста грозно, а той изписваше буквите усърдно и красиво “, връща се в спомените си Иван.

Според него още тогава Владо е бил свръхамбициозен. „ Знаеше още оттогава, че ще става артист и направи допустимо и невероятно, с цел да го реализира. Самият аз в никакъв случай не съм се изкушавал от актьорството. Харесва ми това, което той прави, само че в това време съм най-големият му критик. Никога не му икономисвам, когато нещо не ми харесва “.

От няколко години Иван работи в Лондон и основава същински сладкарски шедьоври. Той подготвя тортата за публицистите за кралската женитба на принц Хари и Меган Маркъл.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР