Братът на Росен Плевнелиев Румен си е направил щедър подарък

...
Братът на Росен Плевнелиев Румен си е направил щедър подарък
Коментари Харесай

Братът на Плевнелиев се обзаведе с палат за НГ - slava.bg

Братът на Росен Плевнелиев Румен си е направил великодушен подарък за новата година - скъпарско жилище.

Доскоро той и фамилията му живееха на една ръка разстояние от някогашния президент и новата му жена Деси Банова. Явно обаче братята не са чак толкоз близки и не желаят да са комшии. Новият дом на баткото на Плевнелиев се намирал на покрива на бизнес парка в София. Той съставлява мезонет с голяма тераса, гонеща по размери цялостен двор.

Пространството било толкоз огромно, че през лятото Румен и фамилията му напълно умерено могат да канят посетители на барбекю. За главния ремонт и преустройството братът на експрезидента положил труд сам. Помагали му майстори, само че по-тежките задания приключил самичък.

"След 30 премествания в 4 страни мисля да е финален. Направен е с доста персонален труд, с гледка към Витоша и София ", хвали се Румен. Дали той и жена му ще поканят Деси и Росен в новия си дом, остава мистерия.

През годините се говореше, че двамата братя Плевнелиеви имат търкания. Баткото даже не участва на сватбата на президента с Деси Банова. За сметка на това пък те двамата участваха на бала на сина на Румен през 2018.

Бившият президент не кани роднините си в резиденцията си на полуостров Халкидики. Имението е задоволително огромно, само че баткото предпочитал да не се усеща задължен и водел фамилията си по други курорти в южната ни съседка. Празниците двамата братя също изкарали настрана, а Росен още веднъж съблюдава традицията да открие ски сезона в Банско.

На почивката там го придружаваха синоптичката, синът им Йоан и тъщата Лили, която се грижела за малчугана, до момента в който Росен преподавал ски уроци на обичаната си, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР