Братът на Рачков призна, че е виновен в престъплението!Популярният в

...
Братът на Рачков призна, че е виновен в престъплението!Популярният в
Коментари Харесай

Бомба: Братът на Димитър Рачков призна публично за дрогата!

Братът на Рачков призна, че е отговорен в закононарушението!

Популярният в бургаския ъндърграунд Петър Рачков се размина с условна присъда за разпространение на дрога. Братът на артиста Димитър Рачков се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата за 1 година и 11 месеца с изпитателен период от 4 години.

Рачков е закован след блестяща акция на бургаските криминалисти. Той е следен дълго време от проверяващите. Които са имали информация даже къде крие дозите – в запалки „ Клипер “, оповестява уеб сайтът „ Флагман “.

Дилърът е закопчан на 16 април м.г. в дома му в ж.к. „ Възраждане “, където са открити няколко дози пико за малко над 100 лева

Спецполицаи атакували жилището на Рачков, откакто малко по-рано проверяващите станали очевидци по какъв начин Петър продава към 1 г метамфетамин на бургазлия.
Причината за лекото наказване е, че Рачков влиза по делото като неосъждан. Той е залавян няколко пъти с опиати и за шофиране без брошура.

За последните 3 случая бургазлията получи административни санкции – санкции по член 78а, и надлежно остана с чисто правосъдно минало. Рачков към този момент има две условни присъди – за държане на опиати и за шофиране с подправена брошура през 2011 година, само че и двете към този момент са изтекли.

Припомняме, че Петър Рачков излезе чист и след ареста за нарколабораторията, открита при спецакцията на работното му място – помпена станция в с. Черни връх.

Разследването по случая беше спряно предишното лято, откакто криминалистите не съумяха да свържат откритите колби и прекурсори с брата на известния български комедиант.

През идващите 4 години обаче Рачков би трябвало да бъде доста деликатен, защото всяка неверна стъпка ще го прати зад решетките.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР