Братът на певицата ЛиЛана - Александър Деянов, познат като Скилър,

...
Братът на певицата ЛиЛана - Александър Деянов, познат като Скилър,
Коментари Харесай

Братът на ЛиЛана се предаде на полицията

Братът на певицата ЛиЛана - Александър Деянов, прочут като Скилър, се съобщи самичък в ареста. Той имаше 14-дневен период да заплати 50 хиляди лв. парична гаранция за свободата си.

Александър Деянов отишал самичък в ареста на "Майор Векилски ", с цел да се съобщи. Зa това свое желание той заяви още в обществените мрежи. А повода - в символ на митинг, решил да не заплаща паричната си гаранция, която второинстанционният съд понижи от 100 на 50 000 лв..

„ Честно казано нямаше да мога да се погледна в огледалото, в случай че бях платил такава гаранция за такова незаслужено решение. Не знам какво ме чака. Но се взех решение. Смелост и имам вяра в моята непорочност. В живота си 1 лев не съм откраднал и 1 човек не съм излъгал “, сподели Деянов. „ За да го одобряват, би трябвало да има разпореждане на прокуратурата. На изчакване сме. Ще чакаме 1 час, в случай че не се появи никой от прокуратурата си тръгваме “, разяснява юристът на Деянов Николай Хаджигенов. В последна сметка бийтбоксъра се прибра вкъщи.

Припомняме ви, че Александър Деянов, сестра му - певицата Лилана и съдружникът й са упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група и злоупотреби с еврофондове. Според Деянов, повдигнатото му обвиняване е незаслужено. Към момента в ареста са и другите двама обвинени, а точно певицата ЛиЛана и съдружникът й Мартин Димитров. Според проверяващите точно Димитров е уредника на незаконната група, работила от 2016-а година. Според прокуратурата - става дума за скица на няколко сдружения, следени от ЛиЛана, които непозволено усвоявали пари от европейска стратегия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР