Братът на обявената за „кралица на криптовалутата“ Ружа Игнатова, която

...
Братът на обявената за „кралица на криптовалутата“ Ружа Игнатова, която
Коментари Харесай

Братът на скандалната фараонка Ружа Игнатова я предаде на властите в САЩ!

Братът на оповестената за „ кралица на криптовалутата “ Ружа Игнатова, която се търси от ФБР поради измами за над $4 милиарда ще стане предпазен очевидец. Константин Игнатов, който беше задържан на летището в Лос Анджелис през март, е сключил извънсъдебно съглашение и е признал ролята си в лъжливата криптовалутна скица „ OneCoin “.
Мистериозна българка изплува в наглите схеми за милиони на скандалната фараонка Ружа Игнатова


Той е пледирал отговорен по няколко обвинявания, измежду които пране на пари и машинация, прецизира bg-voice.com.

Споразумението е било подписано още на 4-и октомври, само че беше оповестено едвам преди два дни. Игнатов към момента не е наказан, само че може да получи до 90 години затвор за ролята в измамата.

В документа от съглашението се споделя, че съдействието на Игнатов с управляващите може да разкрие действия на лица, които може да употребяват принуждение против него и фамилията му.

В него се обобщава, че Игнатов може да кандидатства да бъде включен в американската стратегия за отбрана на очевидците и да му бъде предоставена нова идентичност, както и се чака да стане.

По делото е обвинен и юрист Марк Скот. Според Игнатов сестра му персонално е спечелила над $500 млн. от „ OneCoin “, преди да изчезне, а с изключение на известните й покупки на парцели и яхта той изяснява, че тя е купила голямо имение за брачна половинка си във Франкфурт, както и че е строила имение в Дубай. А също и че е пазарувала бижута на единична стойност над $1 млн.

Разбитата пирамида за милиони била на най-богатата българка! Измамната й скица е колосална

От документите и от изявленията в първите дни на процеса, който се чака да продължи 2-3 седмици, излиза наяве, че главната линия на отбраната на Скот ще е да се опита да потвърди, че той не е знаел, че „ OneCoin “ е машинация.

От искане на юристите му до съдията Едгардо Рамос се схваща, че те чакат прокуратурата да успее да потвърди, че „ OneCoin “ е била незаконна скица и че пари от нея са вложени в серията фондове Fenero, основани от Скот.

В изявлението, преди да стартира чуването на очевидците, прокуратурата се обръща към правосъдните заседатели с репликата, че ще чуят Константин Игнатов с изказванието, че той е нарушител. Основният юрист на Скот Арло Девлин-Браун пък в отбрана на клиента си изяснява, че Константин Игнатов е поел ролята на обществено лице на „ OneCoin “ след изгубването на сестра му, само че „ даже той не е знаел, че няма блокчейн “.

С това той аргументира, че тайната е била крита толкоз деликатно, че Скот не е имало по какъв начин да знае.

Публични изказвания, разбори и подозрения, че за разлика от същинските криптовалути „ OneCoin “ няма блокчейн, има от години. Също по този начин от години има и медийни изявления и предизвестия от регулатори, че „ OneCoin “ може да е машинация.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР