Братът на Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, която се изложи

...
Братът на Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, която се изложи
Коментари Харесай

Братът на Нора Недкова потъна от срам! Вижте реакцията му след простотиите на Мис Плеймейт

Братът на Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, която се изложи в „ Черешката на тортата “ съвсем колкото певицата Дебора – в „ Биг Брадър “, потъна от позор поради сестра си.

Пред свои другари в България 17-годишният Михаил Недков споделил разочарованието от кака си, написа " Галерия ". „ За следващ път ги излага. Мишо научи от някогашните си съученици за държанието на Нора в „ Черешката на тортата “ и му стана доста жалко.



Най-много се тормози за родителите си, които през последните няколко години огромно тегло теглят с щерка си “, описват близки до дребния Недков.

Момчето учи във Франция, състезател е и има десетки медали за достиженията си в леката атлетика. Той е коренна диаметралност на кака си и гордостта на родителите Николай и Юлиана Недкови.

Припомняме, че Мис Плеймейт взе участие в кулинарното риалити дружно с гримьора Валентин Кулагин, режисьора Люси Иларионов, танцьора Алфредо Торес и актрисата Борислава Стратиева. В продължение на цяла седмица феновете ставаха очевидци на грозни кавги сред Кулагин и Недкова, като след солидно количество алкохол плеймейтката прекрачваше всевъзможни граници.

Изцепки като „ макароните и бобът са храни за простолюдието “, неприлични жестове, пиянско фъфлене и груби обиди скандализираха цяла България и феновете се обърнаха на нож против Недкова и Кулагин. Най-остро подложена на критика бе плеймейтката, която под въздействието на алкохола, се появи в много неприятна светлина и посрами освен себе си, само че и фамилията си.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР