Братът на най-великия български футболист Христо Стоичков - Цанко, обяви,

...
Братът на най-великия български футболист Христо Стоичков - Цанко, обяви,
Коментари Харесай

Братът на Камата: Искам да стана доброволец - ще мия краката на болните, ако трябва

Братът на най-великия български футболист Христо Стоичков - Цанко, разгласи, че желае да стане доброволец в битката с ковид. Той е подготвен да се зачисли към някоя болница, където да оказва помощ. Цанко, който за разлика от огромната легенда на ЦСКА и Барселона е левскар, приказва и за връзките му с голмайстора на Мондиал'94.

" Голямата ми цел в този момент е да стана доброволец и да се боря с ковид. Искам да отида в болница и да оказвам помощ с каквото кажат. Има една " Свети Георги " при нас. Ако ме желаят - потеглям! Ако би трябвало, седем месеца няма да се върна у нас. Ще нося болните, ще им мия краката - всичко ще върша, с цел да им оказа помощ. Контактувам с доктори, професори. Няма защитни средства, би трябвало да се направи нещо. Трабва да затворим и границите си. Спешно! Да реагираме като страна!

" Опашките от хора за подпис от брат ми ли? Обичат го. И аз го обичам. Други не го обичат. Така е с всички. Кога бяхме най-близки ли? Може би първоначално в Барселона. Тогава бяхме същински братя. Няма по какъв начин да се повторят положителните времена.

Дали Христо има грях към нас и ние към него? Той за нас не приказва. Само за жена му и децата му. Стриктно го проследявам какво приказва. Няма майка, татко, брат, сестра. А от тях се почва. Те са първоначално. Без майка и татко нямаше да го има. Нямаше да ме има и мен.

Той беше завързан доста към дядо Христо - на татко ми бащата. Привързан, но да не не помни корените си и от кое място е тръгнал. Баща ни беше неповторим! Голям мъж! Мъжкар! Зодия рибки беше. Много добър човек Дали е правилно, че съм левскар? Да, левскар съм си. Всеки има право на избор. Аз станах от Левски поради Гонзо, Кривия, Телкийски... Все пловдивчани, постоянно съм ги подкрепял. Преди това и поради Наско Сираков, огромен мой любим ", показа Цанко Стоичков пред сътрудниците от " Топспорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР