Братът на Мадлен - Красимир Котев призова за помощ в

...
Братът на Мадлен - Красимир Котев призова за помощ в
Коментари Харесай

Почивай В Мир, Дете. Кой Уби 14-Годишната Българка Мадлен

Братът на Мадлен - Красимир Котев прикани за помощ в gofundme, с цел да бъде платено скъпоструващото лекуване. Вчера следобед обаче лекарите в Zuckerberg General Hospital са съобщили на родителите, че тийнейджърката е в мозъчна гибел.

" Мадлен си отиде. Цялата ни обич и молебствия са с нея ", написа брат й нощес.

Полицията в Сан Франциско продължава следствието, като към момента не е ясно дали са повдигнати обвинявания на шофьорката на мерцедеса.

Според хората, които живеят в региона обаче общината не е сложила нужните защитни ограничения на пътя. Ограничението на скоростта на улицата е 30 благи в час (48 км/ч), само че водачите постоянно не го съблюдават. Липсват " легнали служители на реда ", както и мигащ светофар, който да предизвестява водачите, че доближават пешеходна пътека.

Районът е на брега на езерото и е обичан на хората за разходки. От двете страни на улицата също паркират коли, които постоянно блокират гледната точка на водачите и се стига до произшествия.

Семейството на Мадлен Котева е живяло в столичния жк " Дружба ". Пристигат в Съединени американски щати преди към пет години.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР