Братът на легендарния Христо Стоичков гостува в предаването на bTV

...
Братът на легендарния Христо Стоичков гостува в предаването на bTV
Коментари Харесай

Братът на Стоичков направи шокиращо разкритие, свързано с Камата и майка им

Братът на именития Христо Стоичков гостува в предаването на bTV " Папараци " при водещата Венета Райкова, където шокира с разкритието, че Камата не е поканил майка си - вуйна Пенка, на представянето на биографичната си книга. 

Информацията за Цанко постоянно е на ръба сред градските митове и действителните обстоятелства. Днес той живее в Пловдив, а още преди години приключва футболната си кариера и стартира да се занимава с разнообразни бизнеси. Не се опасява да признае, че доста пъти е падал, изправял се е и е продължавал напред. Има един брак, който приключва с бракоразвод. Най-ценното нещо в живота му е щерка му Адриана.

" За хората и това, което чета по мой адрес - опиати, алкохоли, комар.. не желая да им се изяснявам. Не искам да доближавам до хората по никакъв метод, нито те до мен. Просто ще им разреша да не престават в същия дух. В Пловдив да си приказват каквото пожелаят, казусът е техен, не е мой. Но когато някой тръгне да ме плюе и да приказва - дано ме сложи на детектор на лъжата и там ще си покаже. Чета непрекъснато в " Google ": " Цанко Стоичков - черната овца на семейството, опиати... Няма какво да доближавам до хората, тяхната уста не можем да я затворим. Това са хора без работа. Вместо да се чудят какво да приказват, да вземат да прочетат някоя книга. И аз мога да храча по някой, само че не го върша, не ми е в кръвта. Гледам личния си живот. Гледам да го подредя, с цел да може стъпалата, които направя напред, детето ми да е подсигурено, това ме интересува ", сподели Цанко Стоичков.

Райкова го попита дали се чува и вижда с брат си и за какво не е участвал на представянето на книгата на Камата. " Какво като не се чуваме и виждаме, не желая да ме кани, само че за какво не предложения майка ", изумен е Цанко.

" Много по-рано трябваше да се разведа. Четох какви ли не нелепости. Била ме зарязала поради финансови проблеми... Най-хубавото нещо от цялата тази история е прелестният ни вълк, който имаме - щерка ни. Адриана е на 14 години. Всеки ден сме дружно. Не съблюдавам никакви закони, както съдът е разпоредил. Живее при майка си, само че нямаме проблеми с визията. Не искам да приказвам за някогашната ми жена. Разделен съм, само че съм благополучен ", изясни братът на Камата. 

" Хората се нервират поради семейството ми, само че е извънредно време към този момент да я изключат. Фамилията е на татко ми. Последовател на семейството, който я издигна - целият свят да знае Христо Стоичков, е характерност ", сподели Цанко Стоичков.

" Говорих с татко ми една седмица преди да почине, доста обстойно, доста мъжката. Казах му: " Нито ти си ми татко, нито аз съм ти наследник, желая да приказваме като другари, да ми споделиш всичко ". Аз знам доста неща. Чест им прави на майка и баща, 46 години и 6 месеца брак. Рак покоси татко ми, другояче щяха да са още дружно. Голяма обич, огромно почитание. Абсолютно всичко знам за майка ми и татко ми, гордея се с тях. Баща ми ме обучаваше по един доста прецизен метод: " Цане, дамата е най-святото нещо на света. Тя е богиня. Почитай дамата. Когато отиваш при жена, отивай с букет. Ако нямаш пари в джоба, ще обиколиш цялата градина, ще откъснеш едно цвете, ще й го подариш. Тя е най-святото нещо. Без дамата свят няма ". На това ме учеше баща ", описа пловдивчанинът.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР