Братът на Кубрат Пулев Тервел Пулев е плътно до него

...
Братът на Кубрат Пулев Тервел Пулев е плътно до него
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Не винаги парите са водещи

Братът на Кубрат Пулев Тервел Пулев е компактно до него преди борбата му за международните трофеи в тежка категория в Лондон. Ето какво написа Тервел в профила си във фейсбук:
" Не постоянно парите са водещи. Да, те са доста значими с цел да живеем, само че може би, откакто минат избран витален най-малко не са най-важният фактор за взимането на решения. Това, че Кубрат би спечелил огромен хонорар обективно си е основно негова заслуга. Защото се е трудил и е извървял не дребен път в света на бокса от най -ниските равнища на аматьорския бокс, чак до международни трофеи в тежка категория на профи бокса. Но той самичък ще " заплати " със собстените си старания и ще рискува единствено себе си. Ако загуби, единствено той ще поеме всички негативи и цялата мръсотия ще бъде изливана дълго време по него. Всички ние останали отвън кръга можем единствено да желаем неговата победа, която автоматизирано ще се припише на името на България! Всеки има лична позиция и живеейки в демократично общество е редно да сме толерантни към мнението на другите. Колкото и някои да не долюбват стила му, изрече му или просто не желаят някой да им покаже, какъв брой те самите са неуспели в личните си ориси. Може би хората, които са се оплаквали на учителката, че са взели задвратник от съученик, са измежду най дейните да изричат език на омразата по адрес на Пулев. Също постоянно се чуват мнения на " боксови разбирачи ", обясняващи разнообразни тактики и теории за бойния спорт. Имам чувството, че разбираме целия народ от бокс, политика, футбол или заразни заболявания. Моето персонално мнение е, че Кубрат дали е любимец или новобранец в дълго чакания дуел против Антъни Джошуа, бих го подкрепял единствено тъй като той към този момент е съумял да стигне до този мач и има смелостта да се изправи в тази борба. А това му прави чест! Който не харесва кандидата за международните трофеи, може просто да не гледа, в това няма нищо неприятно. Но да очакваш с неспокойствие и да се надяваш намерено той да загуби...защото доста говорел или щял да вземе огромен хонорар?! В последна сметка битието дефинира съзнанието. Кубрат е подобен, какъвто е от възпитанието си- бащините препоръки от средата в която е израстнал и уроците, които е натрупал в своя живот до тук. Може би наследството, което даже неумишлено носи, закодирано в гените и кръвта му, са негов асистент да се бори за нещо голямо! За да я има България, ние би трябвало да сме единни, а не завистливи и разединени на разнообразни полюси от непознати въздействия.

Има много по-святи неща от парите и в никакъв случай не е късно да бъдем това, което би трябвало да бъдем, с цел да оцелеем, като генотип във времена на глобализация и размиване на националните страни! Истинската история, Род и Родина пропити с кръвта на предците ни не заслужават разцепление! Благодарности на всички, без значение вашето персонално мнение, обичам ви! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР