Братът на Краси Радков се оказа по-популярна личност от самия

...
Братът на Краси Радков се оказа по-популярна личност от самия
Коментари Харесай

Братът на Краси Радков милионер в Америка! Емил е кадър на НАСА

Братът на Краси Радков се оказа по-популярна персона от самия него, само че в Америка, разбра HotArena.

Емил от дълги години е бежанец, а към днешна дата е в дългия лист с щатски милионери, разкриват наши сънародници зад Океана.

Баткото на Краси към този момент повече от десетилетие живее и работи в Кайл, щата Тексас, само че няма нищо общо с културната и артистичната ориентировка на брат си, а се занимава с просвета. Емил Радков е академик, химик и откривател. Понастоящем работи в НАСА, откъдето получава в действителност забележително висока заплата.

Всичко му е уредено. Сериозен мъж със сериозна специалност, а не лаладжия като нас. Единственото, което му липсва, е жена, за която да се грижи и с която да сътвори семейство. Не мога да си обясня за какво ориста не му оказва помощ до момента. Но истината е, че той постоянно е пренебрегвал себе си поради мен и околните “, разкрива Краси Радков, писа „ Ретро “.

Доскоро тъгата, че ще останат без продължение на рода, мъчеше и двамата братя, само че през предишното лято, след повече от 15 години опити, комикът стана татко на момченце. Съпругата му Станислава роди след инвитро процедура, а артистът към момента е на седмото небе от благополучие.

Сега приоритет му било да откри жена и за батко си, тъй като годините минавали и на Краси по никакъв начин не му се желало брат му да потъва в самотност. Актьорът от „ Шоуто на Слави “ нееднократно е споделял със сълзи на очи, че на Емил дължал всичко, което е постигнал, тъй като точно той поел грижите за него, когато двамата останали сираци.

Баща му умира, до момента в който били още напълно мънички, а майка им си отива от този свят през 1999 година.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР