Братът на комика Димитър Рачков – Петър е арестуваният край

...
Братът на комика Димитър Рачков – Петър е арестуваният край
Коментари Харесай

Черни облаци над брата на Рачков!

 Братът на комика Димитър Рачков – Петър е задържаният край Дебелт мъж, който потроши автомобил на жандармерията след гонка с полицията, научи Burgas24.bg .

Както съобщихме. Полицейски чиновници, патрулиращи в региона на пътя Бургас – Средец, подавали сигнал за прекъсване на л.а. " Ауди А3 ", с варненска регистрация, чийто лидер - Петър Рачков не се съобразил с разпореждането и траял придвижването си. Към мястото са изпратени два автомобила на бургаската жандармерия. След пътната детелина в посока цех " Прометстийл " - Дебелт, аудито е застигнато и изпреварено от автопатрул на Четвърто Районно ръководство - Бургас. В този миг Рачков спрял и превключил на задната предавка, удряйки предната част на единия длъжностен автомобил на жандармерията.

Водачът на аудито е арестуван, като при задържането си е изхвърлил кутийка с осем топчета, съдържащи веществото, наподобяващо метамфетамин.

Констатирано е, че аудито е с прекъсната регистрация и е благосъстоятелност на 19-годишен мъж от Аксаково. Бургазлията, който го управлявал, бил недееспособен лидер - с отнета шофьорска брошура. Рачков е тестван е за приложимост на алкохол, а  дрегерът е отчел негативен резултат, само че отказал тестване за приложимост за наркотични субстанции и техните аналози.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР