Братът на кокаиновия крал Евелин Банев - Брендо – Симо

...
Братът на кокаиновия крал Евелин Банев - Брендо – Симо
Коментари Харесай

Кобилкина учи брата на Брендо как да натрупа милиони и да стане звяр в леглото

Братът на кокаиновия крал Евелин Банев - Брендо – Симо Крайчев, се образова при психоложката Наталия Кобилкина и нейните семинари за благосъстояние и обич, научи HotArena.

От другари братът на Брендо научил, че има семинари по какъв начин да стане милионер, и решил да разбере защо става дума. Крайчев има желание да стартира нов бизнес и желал той да е колкото се може по сполучлив. Крайчев бил доста усърден в онлайн курсовете и постоянно пишел домашните си. Обучението очевидно е дал резултат и той се записал на втори курс, този път по какъв начин да даде подтик и да развие любовния си живот. Братът на Брендо бил толкоз удовлетворен, че почнал да се самоусъвършенства, даже се записал на курс за капитан на яхта, като образованието е завършило напълно скоро написа „ България Днес “.

Според близки до Симо той няма нищо общо с брат си Брендо чисто физически, само че като мисловен потенциал доста си приличали. Брендо е с 13 години по-голям от Симо Крайчев. Те са братя от разнообразни татковци.

Баткото вкара в легалния бизнес по-малкия още като юноша. Според присъдата на Евелин Банев от българския съд и в противозаконния. Двамата бяха наказани през май 2018 година за присъединяване в незаконна група за пране на пари от наркотрафик. Симо Крайчев бе наказан на 3 години условно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР