Братът на известния комик Димитър Рачков - Петър, отказа да

...
Братът на известния комик Димитър Рачков - Петър, отказа да
Коментари Харесай

Братът на Димитър Рачков се покая след огромната драма в съда, обвини медиите и промълви само едно изречение!

Братът на известния комедиант Димитър Рачков - Петър, отхвърли да приказва с медиите след следващото му явяване в съда преди дни, оповестява " Уикенд ".

По думите му те били нападателни към него и влошили връзките с брат му с писанията си в пресата.

„ Съжалявам, че по някакъв метод компрометирам името му, той няма отношение към моите действия”, сбит бе Петър.

Припомняме, че трагична картина обрисува отбраната на брата на известния комедиант Димитър Рачков - Петър. Черната овца в фамилията за следващ път се яви преди дни в съда в Бургас по обвиняване за шофиране без брошура.

Петър е хванат от бургаските служители на реда на два пъти да кара автомобила си с отнето удостоверение за ръководство единствено в границите на към месец. Припомняме, че един път Рачков се размина с минимална санкция от хиляда лв.. Най-вероятно той ще получи сходно наказване и през днешния ден. Причината за това е, че Рачков е с чисто правосъдно минало, т.е. оправдан. Освен това по закон за сходно нарушение оптималната присъда е до 3 години, което е причина делото да се гледа по член 78 А от Наказателен кодекс.

Поради тази причина прокуратурата изиска 1500 лв. санкция за Петър. Неговият юрист Радослав Николов обаче съобщи, че клиентът му не може да си разреши да заплати толкоз пари и в случай че бъде приет за отговорен, би трябвало да получи минимума от 1000 лв.. Самият Рачков разгласи, че едвам свързва двата края, получавайки чисто 460 лева на месец като диспечер в " Напоителни системи ЕАД " - Бургас.

Сумата даже не стигала да изхранва фамилията си, като издръжката на двете му дъщери се поемала от неговите родители. " Признавам се за отговорен, скърбя няма да се повтори ", промълви Рачков, който имаше поради, че няма да се потрети, защото това му е второто сходно нарушение.

Държавното обвиняване посочи като отегчаващи виновността условия множеството санкции на Рачков за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата. Той посочи, че това е повода да му бъде отнета книжката през 2015 година.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР