Братът на главния секретар на МВР Петър Тодоров брутално се

...
Братът на главния секретар на МВР Петър Тодоров брутално се
Коментари Харесай

Братът на главният секретар МВР нападна Столична община за трагедията на бул. „Сливница“

Братът на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров брутално се опита да трансферира от Столична дирекция на вътрешните работи на Столична община отговорността за нещастието на бул. „ Сливница “, при която летяща кола умъртви младите Явор и Ани, оповестява „ breaking.bg “

Изявяващият се като специалист по пътна сигурност и представител на Асоциацията на потърпевшите при произшествия Владимир Тодоров, който е брат на сегашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи, съобщи тази заран пред Българска национална телевизия: „ За съответния случай факторите са два – незадоволителна подготовка и неприятната инфраструктура в град София. Надявам се, това да стане част от акцията и ограниченията на претендентите на идните избори (местните – б.р.). За сектора Столична община знае, че има проблем. ”

Владимир Тодоров не загатна и дума за решаващата роля и контрола за придвижването на моторните транспортни средства в София на пътната полиция, която е част от Столична дирекция на вътрешните работи и се управлява от най-висшия професионален началник в Министерство на вътрешните работи – неговия личен брат Петър.

Според източници от Министерство на вътрешните работи основният секретар бил съществено подплашен, както от плануваното за на следващия ден чуване в Столичния общински съвет, на което е поканен да даде пояснения дружно с вътрешния министър Иван Демерджиев, по този начин и от все по-голямата възможност да бъде формирано постоянно държавно управление с министър председател Мария Габриел, а той самият да изхвърчи от министерството. Преди това обаче работата на Петър Тодоров щяла да бъде обект на подробно проучване от Инспектората на Министерство на вътрешните работи, който е директно зависещ на новия министър. Затова главсекът незабавно е задействал брат си, с цел да обикаля по телевизионните студиа и да трича Столична община за следващата покруса, случила се по времето, в което заема най-висшия професионален пост в Министерство на вътрешните работи.

Преди няколко години след тежики ПТП-та всекидневно митингите и недоволството на жителите бяха пред постройките на Столична дирекция на вътрешните работи и Министерство на вътрешните работи, а в този момент задачата е да бъдат „ трансферирани “ пред Столична община и Народното събрание.

В недалечното минало, когато Петър Тодоров беше виновен полицейски фактор в Пловдив, „ градът под тепетата “ беше водач в отрицателната класиция на пътно-транспортните катастрофи в страната. „ Назначаването му за основен секретар очевидно е имало и скрита цел от страна на настойниците му в Президентството, които също идват от Пловдив, а точно – София да изпревари техния град по брой и централизация на ПТП-тата “, разясняват в коридорите на Министерство на вътрешните работи.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР