Братът на Георги Стоилов правил ли е дарения за предизборна

...
Братът на Георги Стоилов правил ли е дарения за предизборна
Коментари Харесай

Арестуваният брат на депутат от БСП е сред дарителите на партията за последните избори

Братът на Георги Стоилов правил ли е дарения за предизборна акция на Българска социалистическа партия – най-вероятно е правил, попита депутатът от ГЕРБ Емил Христов, откакто от Изпълнителното бюро на социалистическата партия одобриха обяснението, че двамата братя нямат нищо общо.

Христов разяснява, че може би Драгомир Стойнев, като заместник-председател на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “, знае повече по въпроса за това по какъв начин е била финансирана предизборната акция на Българска социалистическа партия.

„ Знаете, че в Русе при акция беше задържан един предприемач. Ние бихме желали да знаем този предприемач дали е правил дарения за предизборната акция на Българска социалистическа партия и в случай че е правил, най-вероятно е правил, по какъв начин биха коментирали Българска социалистическа партия тези пари и техния генезис “, съобщи Христов.

Според него битката против престъпността в никакъв случай не може да бъде подбудена от нещо друго, с изключение на от желанието на държавното управление да се бори с тази престъпност. „ Всякакви внушения за това, което се случва сега от страна на Българска социалистическа партия, са просто блян да избягат от истините “, съобщи Христов.
 clipboard01
Проверка на „Труд“ в Единния указател по Изборния кодекс на Сметната палата сподели, че Илия Георгиев Стоилов е дарил на Българска социалистическа партия 450 лева за последните парламентарни избори.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР