Братът на футболната звезда Димитър Бербатов, Асен, бе задържан снощи

...
Братът на футболната звезда Димитър Бербатов, Асен, бе задържан снощи
Коментари Харесай

Братът на Бербо пак я оплеска

Братът на футболната звезда Димитър Бербатов, Асен, бе арестуван нощес при полицейска акция в Благоевград. Асен е махленски в разпространяване на опиати. У него ченгетата разкрили дрога, приготвена за продажба, оповестява Struma.com.

Арестът му е станал по време на полицейска интервенция с обиски по домовете на криминалнопроявени лица. Асен Бербатов не за първи път попада в полицейска клопка.

Преди време дружно с авера си Н. Борисов бяха арестувани в автомобил на Е 79 край Дупница, с близо 20 грама кокаин. Наркотикът бе прикрит в дунапренено детско столче. Тогава Асен Бербатов се държа надменно с служителите на реда, заплашвайки ги с брат си, известният футболист Димитър Бербатов. През 2012 година Бербатов получи условна присъда, измежду съглашение с прокуратурата за продажба на кокаин.

Асен бе хванат и да кара автомобила си без брошура, поради което бе наказан. От известно време, съгласно мълвата в регионалния център, той живее в София. В Благоевград останаха брачната половинка му Димитрина и синът им.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР