Братът на футболната звезда Димитър Бербатов, 37-годишният Асен остава в

...
Братът на футболната звезда Димитър Бербатов, 37-годишният Асен остава в
Коментари Харесай

Братът на Бербатов остава в ареста

Братът на футболната звезда Димитър Бербатов, 37-годишният Асен остава в ареста за разпространяване на опиати. Това оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура - Благоевград.

Днес, 09.03.2020 година, съдът е почел настояването на Окръжна прокуратура – Благоевград за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на А.Б., притеглен към наказателна отговорност за осъществено от него закононарушение по член 354а от Наказателен кодекс. Обвиняемата по делото А.П. е без избрана от съда мярка за неотклонение с претекст, че на този стадий от следствието липсват доказателства за нейната съпричастност в осъществяването на закононарушението.

Братът на Бербатов е арестуван за разпространяване на дрога

Досъдебното произвеждане по случая е почнало след извършена профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции под управлението на Окръжна прокуратура – Благоевград.

На 06.03.2020 година, вследствие на дейностите на чиновници в бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОД на Министерство на вътрешните работи гр. Благоевград, е била осъществена инспекция на 27-годишен мъж, при която в употребения от него лек автомобил м. „ БМВ “ е било намерено и конфискувано към 1,70 грама бяло прахообразно вещество. При осъществен тест то реагирало на кокаин.

След неотложно извършените оперативно-издирвателни мероприятия е било открито лицето, популяризирало опиата – А.Б. (на 37 години). Мъжът пътувал в лек автомобил м. „ Ауди “ с А.П. (на 28 години). В колата двамата държали 1,1 грама кокаин и 2,4 грама канабис. Освен това у тях е било открито и кристално светлокафяво вещество (с тегло 0,7 грама), чието наличие понастоящем се открива. В джоб на дамска дреха са били открити парични суми от към 6 700 лв., 75 евро и 10 паунда.

Б. и П. са били арестувани и привлечени към наказателна отговорност за осъщественото от тях незаконно действие.

На идващия ден, 07.03.2020 година, е било осъществено претършуване и изземване в квартира в гр. София, населявана от двамата. В жилището проверяващите разкрили към 5 грама канабис и електронна везна.

Разследването по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР