Братът на депутата от БСП е напуснал страната с огромна

...
Братът на депутата от БСП е напуснал страната с огромна
Коментари Харесай

Цветанов: Братът на депутата на БСП Георги Стоилов - Илия е избягал от България с огромна сума


Братът на депутата от Българска социалистическа партия е напуснал страната с голяма сума пари за Чехия. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка случая брата на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов - Илия Стоилов, който беше задържан при спецакция в Русе.
„ Братът на депутата от Българска социалистическа партия желае да се укрие, започваме да си мислим дали депутатът от опозицията не му е съдействал това да се случи “, разгласи той.
„ Има смяна на мярката на брат на народен представител от Българска социалистическа партия, финансирал акцията им за парламентарните избори. Говорим за съответни обстоятелства, не клюки “, уточни Цветан Цветанов.
„ На вас ви изнася да се придържате към клюки, да хванете друга тематика и да отвлечете вниманието от проблем “, разяснява той към депутатите от Българска социалистическа партия.
„ Въпросният брат на народен представител е упрекнат за рекет, изнудване, побоища, присъединяване в проведена незаконна група. Предстои гледането на мярката пред Апелативния профилиран съд “, изясни Цветанов.
„ Искате да се скриете зад изявления, излезли в жълти вестници. Да бъдем справедливи, да се придържаме към закона “, прикани той./Блиц

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР