Братът на четирикратната олимпийска шампионка по биатлон Дария Домрачова -

...
Братът на четирикратната олимпийска шампионка по биатлон Дария Домрачова -
Коментари Харесай

Братът на Дария Домрачова е бил задържан и бит на протестите в Минск

Братът на четирикратната олимпийска шампионка по биатлон Дария Домрачова - проектант Никита Домрачов, е бил арестуван от специфичните елементи ОМОН повреме на присъединяване в митинг в Минск. Новината възбуди спортния свят в Беларус. Самата Домрачова прикани управляващите да прекратят насилието над мирните стачкуващи. Далеч по-емоционална беше олимпийската шампионка с щафетата от 2018 година Надежда Скардино.

" Мразя ви, ненавиждам ви, ненавиждам ви! Вие сте слабовици, а не силоваци. С всеки ден ставате все по-слаби и се превръщате в нехора. По-точно, към този момент сте се трансформирали ", написа 35-годишната биатлонистка в Инстаграм, а по-късно обявата е била свалена, тъй като евентуално е била докладвана за език на насилието.Според описа на Никита Домрачов, той е бил повален без причина, до момента в който е карал колело.

" Започнаха да ме бият без пояснение. От кръвта по лицето не виждах нищо, помислих, че съм ослепял. Те се смееха и отхвърлиха да викнат спешна помощ. Возиха ме в арестантски микробус над час из града ", описа Домрачов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР