Братът на бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър

...
Братът на бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър
Коментари Харесай

Арестуваха Асен Бербатов заради разпространение на дрога

Братът на някогашната звезда на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър Бербатов – Асен, е бил арестуван нощес при полицейска акция в Благоевград, съобщи БГНЕС. Задържан е за 72 часа с още един негов другар.
Преди осем години-на 4 октомври 2012 година години Асен Бербатов и още един човек бяха арестувани с персоналния му автомобил на ГП Е-79 край Дупница, тогава служителите на реда откриха 20 грама кокаин, прикрит в детското столче на сина му, намиращо се на задната седалка. Тогава се отърва с условна присъда, чиято отминалост е изтекла.
Асен Бербатов е арестуван в региона на магазин „ Метро” откакто продал още веднъж кокаин. Задържан е в ареста в 2.30 ч. тази нощ, откакто е прегледан в СПО на МБАЛ-Благоевград.
Вчера, 6 март., под управлението на Окръжна прокуратура – Благоевград е почнало следствие за осъществено закононарушение – разпространяване на обществено място и нелегално държане на високорискови наркотични субстанции за разпространение”, оповестиха от прокуратурата.
Държавното обвиняване разясни още: „ На същата дата, А. И. Б. (на 37 години), в региона на магазин „ Метро “, в град Благоевград популяризирал на И. К. Б. високорисково наркотично вещество с бруто тегло 1,71 грама кокаин. В автомобил, същият държал в съучастничество с А. И. П. (на 28 години) кокаин с бруто тегло 1,1 грама, канабис 2,4 грама бруто тегло. Двамата са държали и кристално светлокафяво вещество с тегло 0,7 грама, на което следва да бъде открито наличието.
Провеждат се дейности по привличането на двамата причинители като обвинени и задържането им за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.
Предстои Оперативна програма – Благоевград да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвиняемите”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР