Братът на бившата певица Лиляна Деянова (Лилана) – бийтбоксърът Александър

...
Братът на бившата певица Лиляна Деянова (Лилана) – бийтбоксърът Александър
Коментари Харесай

Братът на Лилана влиза в ареста в знак на протест

Братът на някогашната певица Лиляна Деянова (Лилана) – бийтбоксърът Александър Деянов-Скилър, разгласи, че няма да заплати наложената му от съда гаранция за 50 хиляди лева и ще влезе в ареста в символ на митинг. Той е обвиянем дружно със сестра си и нейния бизнес-партньор Мартин Димитров за присъединяване в проведена незаконна група за непправомерно асимилиране на еврофондове. Първоначално на Деянов бе избрана гаранция от 100 хиляди лева, само че по-късно апелативният спецсъд я понижи на половина. Той обаче не счита да я заплаща, защото твърди, че е незаслужено упрекнат.

" Категорично отхвърлям да се снижа, до момента в който бурята отмине, изключително когато истината и документите са на моя страна, а съвестта ми е чиста. Благодаря за препоръчаната финансова поддръжка на всички другари, които подадоха ръка, само че аз имам вяра, че има огромен брой хора, които в действителност имат потребност от дарения и по тази причина не мога да приема препоръчаната ми помощ ", написа Деянов във фейсбук.

В момента единствено той е на независимост, Деянова и Димитров са в ареста. Освен в нелегално асимилиране на евросредства, те са упрекнати и в насила на длъжностни лица от организация " Пътна инфраструктура " (АПИ). По това обвиняване трима съдии от апелативния спецсъд бяха единомислещи, че няма доказателства. Въпреки това двама от тях взеха решение, че Деянова и Димитров би трябвало да останат в ареста.

Дни по-късно от прокуратурата пуснаха разпитите на трима шефове в АПИ. Те настояват, че са били заплашвани, че ще останат без работа, в случай че не сключат контракт с компанията на Деянова. Според един от тях дамата даже направила опит да нахлуе в тол-управлението.

Младата жена твърди, че е била атакувана, тъй като имала дързостта да каже, че в АПИ има корупция. Тя отхвърли бизнесът ѝ да има връзка с хазартния необут Васил Божков, против който има 11 обвинявания. Деянова единствено съобщи, че го познава, само че не е търсила помощта му.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР