Братът на беглеца от затвора Радослав Колев, който духна заедно

...
Братът на беглеца от затвора Радослав Колев, който духна заедно
Коментари Харесай

Братът на беглеца Радослав Колев подал сигнали до МВР

Братът на беглеца от пандиза Радослав Колев, който духна дружно с Владимир Пелов, е подал единствено за един час 20 сигнала за възможното местоположение на килъра, написа в. "Телеграф ".

Това разкриха криминалисти. По думите им позвъняванията Христо направил преди към седмица. Всички адреси до последния били тествани по едно и също време, само че от Радослав нямало и диря. Нямало никакви индикации да е бил там.

Христо бил извикан на разпит в Столична дирекция на вътрешните работи, с цел да даде повече информация за брат си. Той обаче изглеждал очевидно несъответстващ, споделиха ченгета. Единственото, което съумял да изясни, е, че в деня на бягството на Радослав и Пелов той занесъл на брат си бързовар. Това станало във времето, несъмнено за приемане на електрически електроуреди. Категорично декларирал, че не е знаел за бягството, научил по-късно от медиите.

Бащата на Колев - Ангел, пък разяснява, че най-вероятно синът му е духнал в чужбина. Мъжът призна още, че се е провалил като родител.

Една от водещите версии по издирването на 27-годишния Радослав Колев е, че е погубен и закопан някъде от Владимир Пелов, защото му пречел в укриването. Заради това към този момент втора седмица екипи на полицията търсят младия мъж къде ли не, само че досега без резултат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР