Братът на Ани Салич е станал жертва на нагъл обир

...
Братът на Ани Салич е станал жертва на нагъл обир
Коментари Харесай

Ексклузивно! Магистрални бандити нападнаха брата на Ани Салич…

Братът на Ани Салич е станал жертва на безочлив грабеж отвън границите на България. Тираджията Антон Валеов е бил ошушкан от магистрални бандити в сякаш цивилизованата Франция по време на един от курсовете си отвън страната, съобщи Пик.

Човечецът изпаднал в невъзможност и в суматохата едвам съумял да се свърже с известната си сестра, с цел да я измоли да му изпрати пари, с които да може да се прибере назад.

Според мълвата в Благоевград братът на новинарката е

олекнал със сума над 200 евро от наглия грабеж.

Неизвестен все още магистрален изедник проникнал в кабината на неговия камион ДАФ. Апашът първо разрушил дясната врата на автомобила. После намерил парите, а за похлупак съумял да задигне и радиокасетофон. Самият Валеов се оплакал, че кражбата е станала към среднощ. Той бил отседнал на едно от капанчетата до дребното градче Вувант в западната част на Франция за не повече от половин час.

Местните поданици наброяват едвам към 800 индивида, само че измежду тях има огромен брой румънски и албански емигранти, към които полицията е насочила следствието си. След обира Тони първо потърсил сестра си, която му изпратила пари да се прибере. Доскоро двамата водеха тиха война и не се поглеждаха, само че в последните 2-3 години оправиха връзките си и се радват на хармонична връзка.

Двамата се бяха скарали, откакто Валеов беше задържан през 2005-а за опит да влезе незаконно с товар от Македония през държавната ни граница. Тогава Ани Салич се разсърди на батко си, че ѝ подбива реномето, и задълго прекъсна контактите си с него. По-късно обаче двамата се сдобриха и даже имаха концепция да стартират взаимен бизнес в родния край, само че проектите пропаднаха и Тони остана да върти кормилото на далечни курсове и да рискува здравето

и живота си на остарели години.

Все отново сестра му била великодушна и му пособия, а напълно на нейни разходи живеели техните родители, за които единствено новинарката се грижела.

Както първи писахме, майката на тв звездата претърпя комплицирана интервенция на сърцето, която изправи на нокти Салич. За благополучие, всичко минало сполучливо и старата дама към този момент била изцяло здрава. Откакто Ани се развела, непрестанно молела майка си да се нанесе при нея. Тя обаче отказвала да заживее дружно с щерка си в просторната ѝ къща в Рударци, а предпочитала спокойствието в провинцията.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР