Братът на 17-годишния Аксел, който брутално уби Андреа от Галиче

...
Братът на 17-годишния Аксел, който брутално уби Андреа от Галиче
Коментари Харесай

Братът на убиеца на Андреа от Галиче също бил агресивен, отправял заплахи

Братът на 17-годишния Аксел, който брутално умъртви Андреа от Галиче също имал нападателни прояви и отправял закани за физическа разпра. Това написа konkurent.bg.

С по-малкото момче и роднините му следва да работят интензивно обществените служби и психолози.

Преди дни фамилията на Аксел се реалокира в друго обитаемо място, отвън област Враца. От обществената работа във Враца пък незабавно са алармирали отдела на протекция на детето, който дава отговор за региона, където се е преместило фамилията на упрекнатият в убийството на Андрея, незабавно да стартира интензивната работа с брат му. Причината за ангажирането на обществените служби и психолог е, че момчето също е имало нападателни прояви и е отправяло закани за физическа разпра.

„ По никакъв метод не може да се твърди, че обществените служащи имат каквато и да е виновност по този случай. Никой не е подал сигнал до отдел протекция на детето, тъй че да може да бъде осъществено изследване. Не е имало никакви индикации момичето да има някакви проблеми в фамилията или учебното заведение. Напротив, само положителни неща се приказват за това дете. Не са подавани сигнали за нередности и за момчето, упрекнато в убийството “, уточни шефът на Регионална дирекция „ Социално подкрепяне ” във Враца, Мария Търнавска. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР