Брат ми е на лечение в чужбина. Това научих от

...
Брат ми е на лечение в чужбина. Това научих от
Коментари Харесай

Депутатът от БСП Георги Стоилов: Брат ми е на лечение в чужбина

Брат ми е на лекуване в чужбина. Това научих от отбраната. Инстанцията Специализиран съд е известена за това още през вчерашния ден. Както споделиха и основният прокурор, и министърът – брат ми легално е напуснал страната. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Стоилов пред Нова телевизия във връзка абсурда в Народното събрание вследствие на информацията, че брат му Илия Стоилов е избягал в чужбина.

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи: „ Въпросният брат на вашия народен представител е упрекнат за рекет, изнудване, побоища, проведена незаконна група. Предстои гледането на тази мярка пред Апелативния профилиран съд. Има като изказване, че е напуснал страната с голяма сума пари за Чехия”.

Георги Стоилов изясни, че е обект на политическа поръчка.

„ Говорих със отбраната, с цел да ми обяснят какво става. Според тях това е политическа поръчка. Цялото това нещо се базира на случки от 2015 година, които са прекратявани неведнъж от прокуратурата. Основните пострадали, които се водят, са разследвани за систематични обири от заведения. Срещу тях ще има обвинявания скоро”, съобщи още Стоилов.

Според него липсват всевъзможни данни за закононарушенията, в които е упрекван брат му.

„ Самият прокурор сега е разследван за систематични професионални нарушения”, разяснява Стоилов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР