Брат и сестра остават на улицата, след като с изненада

...
Брат и сестра остават на улицата, след като с изненада
Коментари Харесай

Имотната мафия изхвърли на улицата брат и сестра

Брат и сестра остават на улицата, откакто с изненада научават, че родният им дом в столичния квартал " Лозенец " е преподаден няколко пъти от непознати. На финала екскаватор влиза в парцела им и унищожава къщата. Двамата даже не съумяват да изнесат движимостите си, заяви бТВ.

„ Все едно ти се срутва целият доскорошен живот и го виждаш – ето по този начин. За нас това е жив организъм, който пред очите ни е убит”, описват Попови.

Двамата настояват, че всичко почнало с подправяне на техните подписи преди 8 години. Тогава в наследствената им къща идват мъж и жена, които се показват за чиновници от общината, извършващи актуализация на парцела. Показали папки със скици и площ. Поискали Кръстьо и Антоанета да се подпишат, че данните дават отговор на истината. Те го създали. Според тях по-късно подписите им са откраднати и нанесени непозволено върху прелиминарен контракт за покупко-продажба на парцела. Според документа от 2011 година Попови продават парцела от 336 квадратни метра против 180 хиляди лв.. Получили парите в брой.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР