Браншовете, свързани с мода и рекламни дейности, се оказват печеливши

...
Браншовете, свързани с мода и рекламни дейности, се оказват печеливши
Коментари Харесай

Фирмите на Златка Райкова закъсаха

Браншовете, свързани с мода и рекламни действия, се оказват печеливши за родните плеймейтки, сочи информация на „ Монитор “. Така, да вземем за пример, Мис Плеймейт 2007 Златка Райкова е едноличен притежател на две компании в сферата. Както почитателите евентуално към този момент знаят, през последните години изкусителката се преквалифицира от модел в дизайнер. Първата си компания Райкова учредява през 2010 година, като главната активност е обвързвана с образуване на събития като сватби, рождени дни, тържества, бизнес мероприятия и други.

През отмивалата година нежната половинка на футболиста Благой Георгиев-Джизъса е отчела облаги от нормалната си активност в размер на две хиляди лв.. 2019 година обаче е доста по-слаба от миналата за тази компания. През 2018-а компанията е отчела облаги на стойност 18 хиляди лв.. Освен с рекламна активност и изследване, в същия интервал Райкова е осъществявала и търговия на дребно, която липсва в доклада за предходната година.

Това може да се изясни с обстоятелството, че втората компания е основана по това време и компанията й „ Златка 2018 “ концентрира активността си върху търговията на дребно и върху артистична и креативна активност. Тогава облагата е на стойност 347 хиляди лв.. През 2019 година е прибавила в джоба си от същата активност единствено 30 хиляди лв..

Ръст за година време обаче бележи най-оборотната футболна половинка у нас Николета Лозанова. Компанията към марката й NL For Yоu бележи облаги от 61 хиляди лв. за миналата година. Чаровната брюнетка може да се похвали с близо двоен растеж по отношение на 2018-а, когато е припечелила сумата от 28 хиляди лв.. Основната активност на компанията й е онлайн търговия, консултантски услуги и покупка на артикули.

Очаква се обаче Ни Ло да приключи присъединяване си, защото не утвърждава качеството на създадените артикули. Това заяви самата тя тази пролет. „ Решението ми е изрично и е въпрос на юридическо време да се спре потреблението на моите букви “, заяви през май месец дамата до вратаря Ники Михайлов в обществените мрежи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР