Бранителят на Ювентус Матайс де Лихт разкри, че медиите опитват

...
Бранителят на Ювентус Матайс де Лихт разкри, че медиите опитват
Коментари Харесай

Де Лихт: Медиите искат да ме скарат с Де Фрай

Бранителят на Ювентус Матайс де Лихт разкри, че медиите пробват да го скарат със бранителя на Интер Стефан де Фрай, само че двамата си оказват помощ взаимно. Холандският национал оказа помощ на „ лалетата” да вземат участие на идното Европейско състезание.

„ Клубовете ни с Де Фрай са противници, само че ние не сме. Работим за една цел в националния тим и това няма да се промени. Искаме най-хубавото за Холандия. Разбира се, че и двамата желаеме да играем, само че в това време се учим взаимно и си помагаме”, стартира Де Лихт пред De Telegraaf.

„ Медиите се пробват да ни скарат, създавайки странни причини, само че това не може да стане със Стефан. Разделяме се, когато сме в Торино и Милано, само че тук желаеме да сме на върха. Хубаво е да приказваш на холандски и да споделяш със сънародници. Стефан ми оказва помощ в доста случаи, а аз съм изумен от него. Той е одобрен футболист в Италия, до момента в който аз се започвам”, продължи младият защитник.

Де Фрай е в Серия А от 2014-а година, когато облече екипа на Лацио, само че през лятото на 2018-а мина в Интер като свободен сътрудник. „ Битката ни с Интер е в действителност вълнуваща, а двата тима желаеме да спечелим допустимо най-вече мачове”, политически приключи Матайс де Лихт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР