Бранителят на ЦСКА - Юрген Матай, призна, че "чрвените" са

...
Бранителят на ЦСКА - Юрген Матай, призна, че "чрвените" са
Коментари Харесай

Матай: Играхме добре за 75 минути, но допуснахме елементарна грешка

Бранителят на ЦСКА - Юрген Матай, призна, че "чрвените " са позволили неуместно разпръскване при контраофанзива на Лудогорец, с която първенците откриха резултата на "Хювефарма Арена " и в последна сметка стигнаха до победа с 2:0. Все отново, нидерландецът счита, че за 75 минути мачът е бил изцяло равносилен.

„ Днес играхме добре като тим, само че имаше два момента, на контраофанзива, в които фокусът не беше на равнище. За 75 минути бяхме доста положителни, само че след първия гол беше мъчно да се върнем. Загубихме борбата, само че сме към момента във войната за първото място “, стартира Матай.

„ Не трябваше да им разрешаваме контратата за дузпата. Твърде обикновено им позволихме да стигнат до наказателното поле и това ни удари по самочувствието. Мисля, че като цяло обаче и двата отбора играха добре за 75 минути, само че в последна сметка ни убиха на контраофанзива “.

„ През второто полувреме се справихме добре, макар че те вкараха на терена свежи играчи. Днес не трябваше да губим, само че за жалост се случи. Спрямо първият мач за Суперкупата се надигравахме добре през днешния ден и мисля, че имаме своите шансове за купата. На първо място би трябвало да спечелим мачовете си обаче “.

„ Показахме, че сме добре физически до последната минута. Загубите не са поради неприятна кондиция. След през днешния ден имаме да изиграем още мачове, в които би трябвало да се представим добре и да спечелим. След това ще презареждаме батериите за втората част от сезона “, приключи нидерландецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР