Бранителят на ЦСКА-София Николай Бодуров наруши мълчанието си и коментира

...
Бранителят на ЦСКА-София Николай Бодуров наруши мълчанието си и коментира
Коментари Харесай

Бодуров: Искам да си ходя през зимата

Бранителят на ЦСКА-София Николай Бодуров наруши мълчанието си и разяснява в резюме обстановката си на " Армията ". " Ясно е, че желая да си вървя. Надявам се през зимата да се разберем и да разтрогна контракта си. Няма смисъл да оставам. Безпредметно е и за мен, и за клуба да продължаваме по този начин. Искам да играя, да продължа другаде. Вярвам, че ще се разберем без проблеми през зимата и ще си потегли ", сподели Бодуров.

" Повече мнения не виждам смисъл да върша. Няма да давам отговор на думите на Ганчев. Каквото имах да споделям - към този момент го споделих във Facebook ", добави Бодуров.

Договорът на бранителя е до края на сезона, само че се чака след есенния дял той да разтрогне. Към бранителя не липсва интерес и към този момент е получил няколко позвънявания и разновидностите за продължение на кариерата си. Откакто мина в ЦСКА-София през 2017-а, към Бодуров нееднократно е имал предложения от чужбина. Той обаче предпочиташе да остане у нас, с цел да е покрай фамилията си.

Доскорошният капитан изпадна в недружелюбност на " Армията " след реванша в Лига Европа с Осиек на 1 август. Оттогава Бодуров не е попадал в групата. А притежателят на клуба Гриша Ганчев съобщи: " Задраскал съм го с дебелия флумастер. Това е ситуацията! Когато от едната страна има положително отношение, уместност, угриженост, а от другата прищевки и негативизъм - по този начин се получава. Не желая да съм обкръжен от неточни хора ", сподели Ганчев в изявление за topsport.bg на 16 октомври.

Седмица по-късно Бодуров разгласява дълъг коментар в профила си във Facebook, в който изясни каква е обстановката. Той скочи и на Стойчо Стоилов, който декларирал пред почитателите, че бранителят давал препоръки на Люпко Петрович за състава.
efbet Лига 14 кръг, сряда 30 октомври  Етър 0:4краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР