Бранителят на ЦСКА-София Борис Секулич посочи една от основните причини

...
Бранителят на ЦСКА-София Борис Секулич посочи една от основните причини
Коментари Харесай

Секулич гледа на ЦСКА-София като на трамплин за националния отор

Бранителят на ЦСКА-София Борис Секулич уточни една от главните аргументи да премине в родния гранд. Той счита, че изявите му в Лига Европа ще накарат селекционера на Словакия Ян Козак още веднъж да го повика. Секулич е родом от Сърбия, само че в интервала 2011- 2018 година играе в словашките Кошице и Слован Братислава и получава паспорт от централноевропейската страна.

“Най-големият триумф в кариерата ми е, че играх за националния тим на Словакия. Дори единствено възприятието да упражнявам със селекцията беше доста по-различно от клубния ми отбор. Никога не съм си разрешавал да се “натискам” за националния тим. Не съм коментирал тематиката по медиите, не съм имал контакти с треньори да ги запитвам дали няма да ме викнат.

Смятам, че в ЦСКА ще получа добра опция да ме гледат, още повече с присъединяване ни в евротурнирите. Всичко зависи от резултатите. Новият клуб може да ми даде доста. Повиквателната постоянно е значима за мен и е въпрос на отговорност. Много съм признателен за опциите, които получих до момента, и имам вяра, че ЦСКА ще ме върне в националния отбор”, разяснява Секулич пред profutbal.sk.

Той не направи безапелационен старт на сезона, като сподели някои съмнения в отбранителен проект. Срещу Дунав обаче Секулич бе на равнище и се отличи с чести включвания, което докара и до негова асистенция – за гола на Мауридес. 26-годишният сърбин със словашки паспорт имаше още няколко рискови центрирания, които обаче не приключиха с голови удари.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР