Бранителят на Специя Петко сподели впечатленията си преди днешното домакинство

...
Бранителят на Специя Петко сподели впечатленията си преди днешното домакинство
Коментари Харесай

Петко Христов: Готов съм да се боря всеки ден за Специя

Бранителят на Специя Петко показа усещанията си преди днешното домакинство на отбора на. Пред calciospezia.it бранителят на националния тим на показа, че не се плаши от, с който към този момент са се срещали на национални равнище при равенството 1:1 с във Флоренция. приказва и за завръщането си измежду титулярните 11 в мача с.

„ Готов съм да се боря всеки ден за тези прелестни почитатели, влюбих се в този хубав град, неговите хора и клуба “.

" Първите минути не бяха лесни, тъй като дълго време не бях на терена. Чувствах леко напрежение, само че по-късно привикнах със събитията. Пазех, с който играхме дружно във. Мисля, че се оправих добре “.

" Думите на треньора ми доставиха огромно наслаждение, дадоха ми мощ, храброст и още по-голямо равнище на мира. Свикването със не беше елементарно за мен, защото дойдох тук от Серия C, само че постоянно съм се чувствал подготвен да играя на високо равнище и мисля, че заслужавам да съм тук ".

Относно идните срещи за Специя, които не са по никакъв начин лесни, Христов показа следното:

„ Винаги сме били фокусирани върху постигането на задачата да останем в Серия А. В идващите четири мача ще би трябвало да спечелим точки. Никой не ни плаши, привикнали сме да играем по един и същи метод, без значение дали ще се надигнем против последния в класирането или против първия “.

" Ще имаме потребност от огромната помощ на почитателите. Тяхната огромна поддръжка ни дава толкоз доста мощ “.

„ Трябва постоянно да сме подготвени да играем на високо равнище. Вече играх против Чиро Имобиле в мача сред Италия и България във Флоренция, който приключи наедно 1:1. Брат ми и аз играхме против него. За благополучие, не съумя да се разпише ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР