Бранителят на Реал (Мадрид) - Серхио Рамос вече е най-мразеният

...
Бранителят на Реал (Мадрид) - Серхио Рамос вече е най-мразеният
Коментари Харесай

Гневни египтяни: Рамос, нека Аллах те накаже!

Бранителят на Реал (Мадрид) - Серхио Рамос към този момент е най-мразеният човек в Египет. Действията му, които доведоха до травмата на Мохамед Салах, се одобряват като искрено закононарушение, което може да възпре Фараона от мечтано присъединяване на Мондиал 2018.

" Една нощ, в която цялостен Египет плака, тъй като Серхио Рамос, този касапин, размести рамото на Мохамед Салах. Хората излязоха по улиците, само че бяха щастливи да схванат след това, че контузията му не е толкоз сериозна ", написа един от водещите вестници в арабската страна " Ал Масри ".

Но много по-краен беше вестник " Ал Ватан ", който прикани и висшите сили за наказване на Рамос. " Нека Аллах да те съди и санкционира, Рамос! Този удари Момо преднамерено и го контузи, с цел да го изкара от мача, даже и от Световното ".

В последна сметка травмата на Салах не е толкоз тежка и всички в Египет могат да са спокойни, тъй като ще е на линия за Световното състезание или най-вече да е под въпрос за първия мач на шампионата с Уругвай на 15 юни.

 Серхио Рамос горделив с постигнатото от целия тим
Серхио Рамос горделив с постигнатото от целия тим

" Роналдо самичък ще разясни какво е желал да каже "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР