Бранителят на Манчестър Сити Жоао Кансело направи голям комплимент на

...
Бранителят на Манчестър Сити Жоао Кансело направи голям комплимент на
Коментари Харесай

Кансело за Гуардиола: Най-добрият е

Бранителят на Манчестър Сити Жоао Кансело направи огромен комплимент на своя наставник – Хосеп Гуардиола, назовавайки го най-хубавият треньор. Това се случи на брифинг преди срещата против Аталанта в Шампионската лига.

Португалският бранител мина на „ Етихад ” през това лято , откакто „ жителите ” заплатиха 60 милиона английски лири на Ювентус, с цел да набират нужната конкуренция на Кайл Уокър на десния бек. Посока италианският отбор пък бе пратен бразилецът Данило.

Възможността за Кансело да се потвърди пред каталунския познавач е лимитирана, откакто той има единствено два старта в Премиър лийг.

Очаква се обаче 25-годишният състезател да играе против Аталанта, откакто Уокър продължава да лекува вирусно заболяване.

„ Дойдох в Ман Сити, с цел да се изучавам. Мисля, че това е най-хубавото, откакто Гуардиола е най-хубавият ментор в актуалния футбол ”.
-->
„ Истина е, че ми лишава малко повече време за адаптация, само че най-важното е, че клубът печели. Щастлив съм в този миг и ще изчакам да имам опция да играя . Няма проблем, до момента в който тимът се оправя ”, призна Кансело.

Досега в „ шампионата на богатите ” Сити записа две победи , надделявайки над Шахтьор Донецк и Динамо Загреб .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР