Бранителят на Манчестър Сити Бенжамен Менди призна, че ще отсъства

...
Бранителят на Манчестър Сити Бенжамен Менди призна, че ще отсъства
Коментари Харесай

Най-скъпият защитник в света е със скъсани връзки

Бранителят на Манчестър Сити Бенжамен Менди призна, че ще отсъства от терените няколко месеца. 23-годишният французин е със скъсани връзки на коляното - травма, която получи в мача против Кристъл Палас (5:0). Тогава левият бек пострада при конфликт с Андрос Таунзенд още преди почивката. В клуба имаха вяра, че контузията няма да се окаже толкоз тежка, само че спомагателните проби в барселона са посочили, че става дума за скъсани връзки.

От Сити потвърдиха, че Менди ще бъде опериран в петък в каталунската столица. Възможно е той да пропусне всички мачове на отбора до края на сезона.

“Лоша вест, другари. Присъдинявам се към тима на контузените чартърен за няколко месеца, само че се надявам да се върна още по-силен”, написа в обществените мрежи бранителят, демонстрирайки възприятие за комизъм макар обстановката, в която се намира.

През лятото “гражданите” заплатиха на Монако за Менди 57,5 млн. евро - рекордна сума за бранител в историята. 23-годишният французин стартира доста мощно кариерата си в отбора на Джосеп Гуардиола, само че в този момент мениджърът на Сити ще би трябвало да потърси негов заместител. Премиър лийг 6 кръг, събота 23 септември  Манчестър Сити 5:0краен резулат  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР