Бранителят на Ливърпул Върджил Ван Дайк сподели разочарованието си от

...
Бранителят на Ливърпул Върджил Ван Дайк сподели разочарованието си от
Коментари Харесай

Ван Дайк: Бяхме брилиянтни, нека продължим така до края на сезона

Бранителят на Ливърпул Върджил Ван Дайк показа разочарованието си от отпадането от Шампионската лига, само че не пропусна да означи, че той и неговите съотборници нямаше по какъв начин да се оправят по-добре.

"Мърсисайдци " преобладаваха в продължение на целия дуел, както и при започване на продълженията, само че след две страхотни осъществявания на Маркос Йоренте те се озоваха отвън шампионата, без опция да пазят трофея от предходната година. Въпреки това нидерландският защитник не пожела да навежда глава.

"Направихме всичко каквото трябваше и можеше за 95 минути. Всичко съставни елементи в играта ни бяха на равнище. Единственият проблем, че ни изхвърлиха от ШЛ ", стартира бранителят.

"Ние бяхме феноменални за 95 минути, най-малко. Те обаче имаха необикновен вратар, който ги измъкна. Той се регистрира с най-малко 3-4 невероятни изяви, които направиха разликата най-после ".

"Трябва да сме подготвени за идващите мачове. Евертън е огромен мач, всеки желае да взе участие в тях. Нека да излезем и да покажем за какво водим с 25 точки ", приключи Ван Дайк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР