Бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк счита, че бъдещето пред

...
Бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк счита, че бъдещето пред
Коментари Харесай

Ван Дайк: Ливърпул го очаква фантастично бъдеще

Бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк смята, че бъдещето пред тима е ярко, откакто всички в клуба желаят да подобрят представянето си. Представянето на холандския №4 при европейския клубен първенец през миналата акция бе феноменално и изцяло справедливо Ван Дайк победи с премията „ Най-добър състезател на сезона” към ПФА.

Отборът на Юрген Клоп приключи с 97 точки в шампионата, на една зад Манчестър Сити. Въпреки това Ван Дайк показа пред формалния уебсайт на Ливърпул, че е оптимист за бъдещето на Ливърпул и чака още доста титли да бъдат завоювани.

„ Смятам, че бъдещето пред нас е ярко. Разполагаме с приказен тим и играчи, които желаят да израстват. Това те кара да дават всичко за тима си и клуба. Имаме огромно качество в състава. На мен ми се случва даже от време на време да не го осъзная какъв брой тъкмо огромно е. Дори на скамейката имаме играчи, които във всеки един миг ще влязат и ще оказват помощ за поврат при развоя на даден мач. На Ливърпул му следва фантастично бъдеще”, разяснява Ван Дайк пред уеб страницата на клуба.

Холандският защитник стартира във всеки един мач от Висшата лига за тима, който позволи минимум попадения от всеки различен в дивизията. Капитанът на Холандия пропусна единствено един мач в Шампионската лига – поради наказване, и се трансформира в един от най-уважаваните бранители в международния футбол.

„ Искам да бъда непрекъснат в изявите си, усещам се отлично благодарение на моите съотборници. Всички в тима са фантастични”, добави 27-годишният футболист.

„ Ако се огледам към мен, Робъртстън изигра най-хубавия си сезон в кариерата. Трент направи феноменални неща за толкоз млада възраст. А всички централни бранители са превъзходни. Целият тим е на доста, доста високо ниво”, заключи Върджил ван Дайк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР