Бранителят на Ливърпул Върджил Ван Дайк признава, че не е

...
Бранителят на Ливърпул Върджил Ван Дайк признава, че не е
Коментари Харесай

Ван Дайк: Не е лесно да се справиш с неяснотата

Бранителят на Ливърпул Върджил Ван Дайк признава, че не е елементарно за играчите да се оправят с несигурността за бъдещето на Висшата лига, само че все пак акцентира, че той и неговите съотборници би трябвало да се пазят от отрицателните мисли.

Въпреки колосалния задатък от 25 точки на върха на Висшата лига вероятностите за купа пред "мърсисайдци " към момента висят във въздуха. Първенството на Острова е спряно най-малко до края на април, като пандемията от ковид продължава да основава неизясненост по кое време тъкмо ще може да бъде приключен шампионатът.

Играчите на Ливърпул работят със състезателен психолог през тези сложни време, като Ван Дайк признава, че обстановката е доста надалеч от естественото положение на индивида.

"Положението е бясно, малко сюреално. Никога не може да очакваш сходно нещо, което виждаш единствено в театъра или киното. Неяснотата за бъдещето е сложната част, тъй като всеки желае да прогледне напред. В този случай обаче само може да сме търпеливи и да вършим верните неща ", стартира бранителят.

"Периодът е малко вманиачен, само че би трябвало да запомним, че най-важното е здравето на хората. Ментално би трябвало да си измениш доста неща, тъй като това всекидневно е най-натоварената част от сезона, дружно със зимния интервал. Със сигурност ни липсва, само че би трябвало да се оправим, с цел да имаме опция да излезем на терена още веднъж в верния миг ", приключи Ван Дайк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР