Бранителят на Левски Холмар Ейолфсон заяви, че отборът е готов

...
Бранителят на Левски Холмар Ейолфсон заяви, че отборът е готов
Коментари Харесай

Ейолфсон: На едно ниво сме с Лудогорец, Левски е готов за титлата

Бранителят на Левски Холмар Ейолфсон съобщи, че тимът е подготвен за шампионската купа на България. Футболистът направи това изявление след загубата на " сините " от Лудогорец в Разград с 1:2.

" Двубой на две полувремена. През първото не играхме това, което можем. След почивката показахме за какво сме на върха. Разочароващо е, че не успяхме да играем 90 минути по този начин, както след почивката. Не съм гледал ситуациите за гол още веднъж и е мъчно да се приказва. Това е футболът, неточности се случват.
 Лудогорец - Левски @@@

На полувремето си казахме, че сме по-добри от това, което показахме през първата част. Успяхме, имахме благоприятни условия, само че скърбя, че не успяхме да вкараме още 2-3 гола. Има време, имаме към момента положителни благоприятни условия. Ще имаме още мачове против Лудогорец. Не мога да кажа, че сме надалеч от Лудогорец, може би сме на едно равнище. Ние имаме различен жанр. Все още е рано през сезона, може да създадем още нови крачки. Левски е подготвен за купата съгласно мен ", сподели Холмар. Първа лига 12 кръг, събота 20 октомври  Лудогорец 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР