Бранителят на Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски се изказа доста остро

...
Бранителят на Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски се изказа доста остро
Коментари Харесай

Иван Бандаловски: Преди ЦСКА имаше много по-добри нападатели

Бранителят на Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски се изрече много остро за нападателите на ЦСКА. Днес " канарчетата " измъкнаха 0:0 против " алените " в първи полуфинален мач от шампионата за Купата на България. Гостите от София изпуснаха много положения, а Бандата показа, че преди в клуба от " Българска войска " е имало надалеч по-добри нападатели.

" Не мисля, че нападателите на ЦСКА са огромна класа. Играл съм в ЦСКА и помните какви футболисти имаше тогава - Мораеш, Зико, Платини, Делев. Мисля, че тези в този момент са много под това равнище, което беше, когато аз бях там. Не мисля, че са по-добри от нашите нападатели ", сподели Бандаловски.

" Шансовете са 50 на 50. Важното е, че не получихме гол. В София всичко може да се случи, видяхте какво стана предходната година. Удържахме сухата мрежа, въпреки всичко е турнирен мач. Залогът е огромен и може би напрежението остави двете нули на таблото. Сега стартира сбит цикъл от мачове. Играят млади момчета - вършат неточности, само че ние ги поддържаме. По този метод те израстват. Има риск с младите играчи, само че това е пътят. През първото полувреме добре стояхме, през второто имахме някои неточности ", добави опитният бранител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР