Бранителят на Берое Иван Бандаловски иска да напусне клуба от

...
Бранителят на Берое Иван Бандаловски иска да напусне клуба от
Коментари Харесай

Бандаловски бяга от Берое

Бранителят на Берое Иван Бандаловски желае да напусне клуба от Стара Загора, оповестява Sportal.bg. Опитният бранител не се чувствал доста благополучен през този сезон в отбора на " заралии ", като имал предпочитание да продължи кариерата си на друго място. Близки до клуба даже настояват, че двете страни са почнали диалози на тази тематика, защото договорът му е до юни 2021 година.

Бандата дойде под Аязмото при започване на 2018 година със статут на свободен сътрудник, откакто бе играл в кипърския Анортозис. През тези близо две години със зелената фланелка той изигра 56 мача, в които означи и две попадения в efbet Лига - против Етър (2:1) и Черно море (2:1). Тази есен столичанинът взе участие в 14 мача, започвайки всичките от първата минута. С положителните си изяви на стадион " Берое " 33-годишният някогашен капитан на ЦСКА даже се върна в националния тим. Той получи повиквателни от Петър Хубчев и Красимир Балъков, като изигра два цялостни мача в Лига на Нациите с екипа на " трикольорите " - Словения (2:1) и Норвегия (1:0).

Защитникът, който е играл в тимовете на Литекс, Локомотив (София), Еверле Люен (Белгия), Партизан, Верея, Анортозис и Берое, има пет трофея в кариерата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР